Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Zaanstad

BBQ bestellen Zaanstad

Lunch bestellen Zaanstad

Brunch bestellen Zaanstad

Stamppot bestellen Zaanstad

Gourmetten bestellen Zaanstad

Hapjes bestellen Zaanstad

High Tea bestellen Zaanstad

Tapas bestellen Zaanstad

Italiaans bestellen Zaanstad

Grieks bestellen Zaanstad

Desserts bestellen Zaanstad

Walking dinner Zaanstad

Food truck Zaanstad

Snackwagen Zaanstad

Borrel bestellen Zaanstad

Live Cooking Zaanstad

In Zaanstad, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u op een culinaire ontdekkingsreis door onze menu’s. Of u nu een knallend feest organiseert op het werk of gewoon thuis wilt genieten, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Begin de culinaire reis met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een barbecue-ervaring die authentiek is, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze brunches zijn een feestelijke traktatie die de ochtend opfleuren met smaken van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten laten de Nederlandse traditie herleven, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met diverse keuzes, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een exceptionele culinaire belevenis, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

Kortom, in Zaanstad, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.