Uitvaart Zaanstad

Wanneer er iemand in je naaste omgeving komt te overlijden is dit verschrikkelijk. Helaas hoort de dood bij het leven, en is het iets wat ons uiteindelijk allemaal te wachten staat. Gecondoleerd namens Catering in Zaanstad.
Voor de uitvaart dient heel veel te worden geregeld. Daarnaast is een uitvaart heel kostbaar. Wij kunnen voor deze loodzware dag, de culinaire aspecten regelen. Dan heb je daar in ieder geval geen omkijken meer naar, je hebt wel wat anders aan je hoofd.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Kwaliteitsgarantie!

Catering in Zaanstad kan zowel personeel als de culinaire aspecten verzorgen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor een bescheiden maaltijd, inclusief broodjes en dranken zoals koffie en thee. Maar wanneer je iets anders wilt is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij zullen je keuze met veel zorg voor je bereiden, en serveren.
Wanneer je van tevoren een offerte wilt aanvragen is dat mogelijk. Wanneer je een offerte wilt aanvragen, kan dit via deze website. Klik op de “offerte aanvragen” button en vul het formulier in wat dan op je scherm komt te staan. Probeer op dit formulier zo specifiek mogelijk te zijn, wanneer je al je wensen zo uitgebreid mogelijk beschrijft, hoe meer wij je een volledig aangepaste offerte kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er nog speciale wensen zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, vegetarisch, veganistisch, of een of andere allergie. Wij zullen hiermee dan rekening houden.

Wanneer je de offerte hebt ontvangen, en je kunt je erin vinden, kun je vervolgens een bestelling gaan plaatsen, ook dit doe je via deze website.
Voordat je je keuze definitief kunt maken, vragen wij je om een account te registreren. Dit is snel gebeurd. Hierna kun je de betaling definitief afhandelen. De betaling geschiedt via het bekende Ideal systeem. Je bestelling is nu definitief geplaatst, en nu kun je ontspannen, de rest regelen wij. Wij zullen ervoor zorgen dat je bestelling op de juiste tijd en locatie wordt geleverd. Ons personeel zal dan zorgdragen voor het klaarzetten van het eten en drinken, en zal dit ook serveren aan alle gasten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat hebben we nog meer in ons assortiment voor uitvaart Zaanstad?


Catering in Zaanstad verzorgt de catering op de uitvaart, maar heeft ook allerlei andere gerechten in haar assortiment zitten.
We kunnen je van dienst zijn met o.a. een selectie van gerechten zoals:

Bezoek onze website en bekijk het volledige assortiment door te navigeren naar het gedeelte “assortiment”.

Ons assortiment is uitgebreid, en omvat gerechten uit alle hoeken van de wereld. Onze gediplomeerde koks, en personeel, bereiden al het eten met de meest verse ingrediënten.

Een uitvaart gaat je niet in de koude kleren zitten, en wij willen je graag ondersteunen in deze moeilijke tijd. Ons personeel zal zich bescheiden opstellen, en zoveel mogelijk op de achtergrond blijven.

Catering in Zaanstad staat klaar om je te ondersteunen op deze zware dag en wenst jou en je familie veel kracht toe. Nogmaals gecondoleerd namens Catering in Zaanstad.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.