Borrel bestellen Zaanstad

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Zaanstad

Wilt u bij uw borrel in Zaanstad alles zelf voorbereiden? Dat betekent dat u boodschappen moet halen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat kan behoorlijk overweldigend zijn, dus waarom zou u het uzelf niet wat makkelijker maken? Op welke manier? Door een kijkje te nemen op onze website, waar diverse cateraars beschikbaar zijn. Ieder met hun eigen specialiteiten. Borrel catering is slechts een van de vele opties. U bent helemaal vrij om te beslissen hoe u de borrel wilt laten verlopen. Dit kan variëren van een bescheiden borrel tot een luxe borrel met alle toeters en bellen. Dit alles kan op een locatie naar uw keuze. Stel dat u een bedrijfsborrel wilt houden op uw kantoor, dan kan de cateraar alles ter plaatse afleveren. Vanzelfsprekend, is het ook mogelijk om de catering bij u thuis te laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Zaanstad

Een borrel is niet compleet zonder heerlijke hapjes. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en uw favorieten kiezen. Als u eerst een prijsopgave wilt ontvangen voordat u daadwerkelijk bestelt, kunt u deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die verlangen naar meer dan een standaard borrel met traditionele hapjes, zijn er tal van alternatieven beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Zaanstad te reserveren. Dit creëert een gezellige en unieke atmosfeer voor uw borrel. De food truck is voorzien van een complete horeca keuken waarin een breed scala aan heerlijke gerechten kan worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met Caribische gerechten. Daarnaast behoren pizza’s en hamburgers tot de opties.

Een alternatieve keuze is om een barbecue in Zaanstad te overwegen. In Zaanstad vindt u een ruime variëteit aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Zaanstad nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Zaanstad bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Zaanstad een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Zaanstad. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Zaanstad is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Zaanstad leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een buffet is vaak een geliefde keuze vanwege de variatie aan gerechten en de opties voor iedereen. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Zaanstad een slimme keuze.

Als u overweegt om een setting te creëren waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Zaanstad een passende keuze|dan is gourmetten in Zaanstad een geschikte optie|dan past gourmetten in Zaanstad goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Zaanstad een uitstekende keuze}. De catering biedt een uitgebreid assortiment aan gourmetschotels. Ook voor uw lunch in Zaanstad is de catering een uitstekende keuze. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Bekijk op onze website de beschikbare mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een originele manier om uw verjaardag te vieren? Misschien is het een idee om een High Tea te overwegen. Een High Tea is de perfecte gelegenheid om van verschillende zoete en hartige lekkernijen te genieten. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Als u een echte zoetekauw bent, kan de cateraar ook desserts in Zaanstad aanbieden. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een moderne trend die steeds meer aan populariteit wint. In plaats van de gebruikelijke hartige hapjes, kunt u genieten van heerlijke zoete taarten en nagerechten. Smullen maar!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Daarnaast voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. We hechten veel belang aan hygiëne en bieden volledige zekerheid over de cateraars waarmee wij een partnerschap hebben.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze website kunt u de gewenste catering kiezen. U heeft de optie om deze direct te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal vervolgens contact met u opnemen om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Op de dag van het feest, het event of de party worden de gerechten geleverd op de door u aangewezen locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.