Traiteur Zaanstad

Bij Catering in Zaanstad is het ook mogelijk om een persoonlijke traiteur bij je aan huis te laten komen. De traiteur via onze cateringexperts in Zaanstad, zetten we in voor de wat meer verfijnde gelegenheden. De traiteur zorgt voor exclusieve rechten, die dan ook wat meer kosten, maar dan haal je ook echt het neusje van de zalm. De kwaliteit komt voor de kwantiteit. De Traiteur komt graag langs op de wat intiemere bijeenkomsten. De Traiteur is ook perfect inzetbaar wanneer je voor een bedrijf iets wilt gaan organiseren.

De traiteur in Zaanstad zal zorgdragen voor het lekkerste eten, en zal deze met veel zorg en liefde gaan bereiden. Door zijn jarenlange ervaring zijn de gerechten echt top te noemen. Dat kan ik je garanderen.

Ook aan de uitstraling wordt veel aandacht besteed. Zo ziet wordt aan elk detail gedacht, en wordt het eten schitterend geserveerd.

Je hebt volledige controle over het menu.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Offerte aanvragen, het doen van de bestelling

Het begint met het aanvragen van een offerte, om verrassingen op financieel gebied te vermijden, dat zou zonde zijn. Je kan eenvoudig een offerte aanvragen via onze website, door op de button “offerte aanvragen” te klikken, logisch toch?. Het is zo eenvoudig als ABC.

Wanneer je op de “offerte aanvragen” button hebt geklikt, verschijnt het formulier voor het aanvragen van een offerte. Behalve de standaard gegevens, zoals naam, adres, telefoon, email, kun je op dit formulier ook aangeven wat je wensen zijn. Wat wil je eten, voor hoeveel gasten, op welke datum en tijdstip wil je het eten ontvangen, en wat is de bezorglocatie? Belangrijk is ook om aan te geven of er rekening gehouden dient te worden met speciale dieetwensen, bijvoorbeeld; eten zonder gluten. Na ontvangst van de offerte krijg je zo snel mogelijk bericht van ons.

Aan de hand van deze offerte, kun je je bestelling dan gaan vastleggen via deze website, maar voordat je dat doet, moet je eerst een account aanmaken. Dit is heel snel gebeurd. Vervolgens kun je dan de bestelling definitief maken, door over te gaan tot betaling. Voor de betaling maken we gebruik van het vertrouwde Ideal systeem. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om het op te laten schrijven.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat hebben we nog meer in ons assortiment voor Traiteur Zaanstad?

Naast onze traiteurdiensten bieden we ook traditionele catering in Zaanstad aan, waarvan we je kunnen voorzien. Zie onderstaand een kleine greep uit ons brede assortiment;

We hebben een heerlijk gevarieerd assortiment, met gerechten uit alle hoeken van de wereld. Voor een compleet overzicht van het assortiment verwijs ik je graag naar de pagina “menukaart” op deze website.

Traiteur Zaanstad: Tot slot

Onze traiteur verwent je met een breed scala aan heerlijke gerechten. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen. Alle gerechten worden met veel liefde en kunde bereid, en ook de aankleding, en de bediening zal tip top in orde zijn. We wensen je alvast smakelijk eten, en begroeten je graag als onze volgende tevreden klant!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.